Modelele de cizme din piele intoarsa sunt foarte populare in randul publicului feminin, pentru ca beneficiaza de un aspect estetic deosebit. Aceasta textura le ofera un design inedit, care emana o calitate superioara si impresioneaza din punct de vedere vizual. Materialul prezinta o diversitate cromatica imensa, fiind disponibile modele in tonuri pastelate, precum: camel, bej, gri, bordo sau nuante inchise, terne: negru, gri ciment, maro.

Cizmele din piele intoarsa pot fi asortate la orice tinuta vestimentara, pentru ca sunt situate la granita din casual, trendy-sport si elegant. Acest lucru permite realizarea unor modele variate din punct de vedere dimensional: scurte, lungi, peste genunchi. Cizmele scurte din piele intoarsa reprezinta un element chic, care poate completa armonios o tinuta tinereasca, indiferent din ce este compusa: blugi, fusta, camasa, rochie, pantaloni. Pielea intoarsa este caracterizata de un accent mult mai permisiv decat cea clasica, iar acest lucru ii ofera un statut privilegiat in randul tutror categoriilor de cumparatori. Acestia mizeaza pe acest material tocmai pentru aceste trasaturi definitorii specifice: versatilitate, mix intre eleganta si lejeritate, comoditate, pret relativ mai scazut si gama numeroasa de modele disponibile pe piata.

Pe de alta parte, modelele care trec de linia genunchiului impun o nota de rafinament aparte si sunt perfecte pentru accesorizarea unei rochii scurte de seara. Un avantaj al acestora este faptul ca lungimea diferita permite purtarea lor in orice moment al zilei, inclusiv in cadrul serilor friguroase de toamna sau iarna. Articole de incaltaminte potrivite pentru armonizarea oricarui outfit, fie ca acesta detine o nota office, casual sau foarte pretentioasa. Colectia magazinului nostru de cizme din piele intoarsa este configurata astfel incat sa va aduca noutatile din domeniul modei, prin sublinierea unui echilibru perfect intre calitate si pret.