280,00  lei
Favorite
490,00  lei
Favorite
420,00  lei
Favorite
370,00  lei
Favorite
200,00  lei
Favorite
Cizma Ankle Shape
  • 25%
150,00  lei 200,00  lei
Favorite
539,00  lei
Favorite
600,00  lei
Favorite
400,00  lei
Favorite
379,00  lei
Favorite
189,00  lei
Favorite
178,00  lei
Favorite
275,00  lei
Favorite
249,99  lei
Favorite
229,99  lei
Favorite

Fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba sa o pereche de cizme elegante. Cizmele sunt un element fara de care nu putem face fata iernii lungi, dar nu trebuie sa facem o concesie atunci cand vine vorba de caldura pe care o dorim de la acestea, impermeabilitate si alte caracteristici menite sa ne ofere protectie si confort si de aspectele care ofera eleganta unei perechi de incaltaminte.

In ciuda frigului si conditiilor de multe ori vitrege din timpul iernii, o femeie isi va dori intotdeauna sa arate foarte bine si sa aiba un aspect ingrijit si elegant si, din fericire, avem la dispozitie o gama foarte larga de cizme care sunt in acelasi timp un aliat impotriva iernii, dar sunt si extrem de elegante si rafinate.

De obicei, cizmele elegante sunt confectionate din piele naturala sau din piele intoarsa, dar pot exista variatii la acest capitol. Important este ca talpa sa ofere impermeabilitate, iar interiorul sa fie captusit. Tocurile sunt un alt aspect foarte important si, in functie de conditiile de afara, puteti alege tocuri inalte si ascutite, de tip stiletto sau tocuri mai comfortabile, de o grosime mai mare si o inaltime medie. Indiferent de alegerea pe care o faceti in acest sens, veti gasi modele de cizme foarte elegante si feminine.

O cizma eleganta este definita de linia fina pe care o are, care urmareste forma piciorului si scoate in evidenta feminitatea acesteia. In aceasta sectiune veti gasi foarte multe modele de cizme elegante care va vor ajuta sa aratati impecabil cu orice ocazie, in ciuda conditiilor exterioare care pot impiedica acest lucru. Eleganta este ceva extrem de important pentru multe femei, iar cizmele pot fi un element definitoriu pentru orice tinuta.