Martie 27, 2015    Articole

Desi cizmele sunt prin definitie articole specifice pentru sezonul rece, exista un anumit model destinat zilelor calduroase de primavara si vara. Bineinteles, este foarte important sa le selectionam in functie de anumite criterii estetice si practice, deoacere in acest fel putem obtine un look senzational, care va starni cu siguranta aprecierile afirmative ale celor din jur. In ultimul timp, sectorul vestimentar cunoaste o expansiune stilistica neobisnuita, iar noile colectii sunt presarate constant cu modele inedite prin design si cromatica.

Exista doua elemente ce diferentiaza cizmele de vara fata de variantele statement pentru sezonul rece. In primul rand, materialul urmareste exploatarea texturilor prietenoase cu pielea, mai ales atunci cand temperaturile exterioare ating cote maxime. Pielea intorsa este cea mai calitativa si emblematica textura din aceasta categorie, in timp ce panza si variatiile din dantela sunt optiuni ceva mai sofisticate si pretentioase la intretinere. Design-ul perforat este principala maniera prin care va asigurati de succesul unei astfel de achizitii, deoarece permite respirabilitatea pielii indiferent de momentul zilei si codul termic. Din punct de vedere dimensional, ele se prezinta sub forme versatile, pornind de la cele cu taietura la nivelul gleznei, pana la variantele peste genunchi, pe care le puteti combina excelent cu pantalonii scurti din denim.

Un alt aspect pozitiv, ce le recomanda pentru sezonul estival, este reprezentat de multitudinea nuantelor in care acestea se gasesc pe piata. Pornind de la pasteluri calde, nuante neutre, pana la tonuri neon vibrante, magia culorilor reprezinta un avantaj constant in acest sector de incaltaminte. Excluzand tenisii sau adidasii, care sunt articole exponentiale pentru un grad sporit de confort, cizmele perforate sunt singura varianta care acopera divergenta cromatica totala. Selectionarea nuantei potrivite se poate baza pe diverse considerente. Un aspect specific este reprezentat de bronzul natural si uniform al picioarelor, motiv pentru care nude-ul si albul devin tonuri cromatice de referinta atunci cand mizam pentru un astfel de articol.

Pentru unele reprezentante ale publicului feminin, mentinerea unei aluri constante de rafinament reprezinta o trasatura de baza, pe care isi fundamenteaza orice achizitie vestimentara. De accea, in lipsa botinelor elegante si a cizmelor peste genunchi, idei elegante specifice sezonului rece, ele apeleaza la trucuri si artificii precum cizmele perforate. Exista modele care valorifica talpa ortopedica, sau chiar tocurile inalte, insa trebuie sa aveti grija cu ce elemente vestimentare le asociati. Este foarte usor sa patrundem in aria extravagantei stilistice, motiv pentru care fiecare tinuta compusa trebuie sa fie echilibrata din perspectiva estetica. Preturile si variantele stilistice existente pe piata sunt deosebit de creative si interesante, iar in acest fel dumneavoastra sunteti mai aproape de achizitionarea modelului preferat. Decupaje originale, barete estetice si benzi laterale, accesorii metalice sau pretioase, toate acestea sunt elementele surprinzatoare care pot face din cizmele de vara un produs menit sa infrumuseteze tinutele de vara pe care le adoptati in mod frecvent.