Eroare Nu este permis pentru a incarca fisiere cu . eextensie aici.
 Noi 16, 2015    Articole

Vedetele in acest moment in materie de incaltaminte sunt cizmele inalte, de preferat cele peste genunchi. Indiferent de stilul propriu in acest sezon vei gasi o multitudine de modele de cizme inalte, simple, mulate pe picior, accesorizate cu diverse elemente, supradimensionate, cu tocuri masive sau cu talpa joasa. 

Aceste modele de cizme sunt versatile si pot fi purtate la fuste de diferite lungimi, la pantaloni, rochite si jeans. Atunci cand aveti nevoie sa adugati ceva in plus pentru a condimenta o tinuta, cizmele lungi reprezinta elemetul de baza. Cizmele peste genunghi sunt dragute si magulitoare indiferent de tendinta sau stil personal.

Asociera cizmelor peste genunchi cu o fusta de lungime midi ofera un look perfect modernizat. Doresti sa fi eleganta dar in acelasi timp sa pastrezi acel spirit urban, atunci iti recomandam sa incerci urmatoarele tinute

Pentru femeile mai intraznete care doresc sa combine o fusta scurta cu acest model de cizme, fara insa a deveni aparitii vulgare recomandam cu mare incredere sa incerce tinute compuse din piese simple

Cizmele peste genunchi ofera un touch aparte tinutelor compuse din jeans.Aceasta tinuta este recomandata femeilor tinere.Incearca stilul chic-rock, adugand tinutei o gecuta de piele.

Aceste cizme sunt destinate chiar si persoanelor mai clasice care abordeaza de regula tinute elegante