Februarie 14, 2015    Articole

Un artificiu estetic omniprezent in ultimul timp pe marile podiumuri de moda din intreaga lume este reprezentat de cizmele cu toc peste genunchi, care au capatat treptat emblema de accesoriu indispensabil din garderoba oricarei fashioniste care se respecta. Mix de senzualitate, eleganta, rafinament si delicatete, acestea sunt perfecte pentru zilele friguroase de toamna, sau pentru inceputul primaverii, mai ales ca este bine sa le purtam atunci cand suprafata este uscata, pentru a evita deteriorarea cauzata de umezeala sau zapada.

Cizmele care depasesc linia genunchilor sunt optiunea perfecta prin care ne putem alungi sliueta, oferind in acelasi timp iluzia optica de subtiere a gambelor. Fiind un articol vedeta al colectiilor de toamna-iarna, se remarca pe piata existenta unei game diversificate de modele, tocmai pentru a va asigura ca dumneavoastra puteti selectiona potrivit pentru forma individuala a corpului. Avand in vedere faptul ca acest concept estetic este intens valorificat de colectiile celor mai renumiti designeri din industria modei, libertatea dumneavoastra de decizie capata amploare, deoarece rafturile magazinelor urmeaza topul preferintelor marilor fashioniste, iar in acest fel se remarca liniaritatea si armonia constanta intre modul in care oscileaza tendintele sezoniere, mai ales daca ne raportam la conceptele intens promovate in centrele globale ale modei.

In continuare vom prezenta multiple optiuni vestimentare pe care le puteti asocia cu o pereche de cizme over-knee cu toc, sau platforma. O idee inedita este reprezentata de o pereche de colanti negri pe care ii putem asocia cu un pullover loose intr-o nuanta pastelata, iar in continuitatea picioarelor putem opta pentru o astfel de pereche de incaltaminte, care va domina prin mixul de eleganta si rafinament. Aceasta combinatie vestimentara este ideala pentru scoala sau facultate, nefiind in nicio masura deplasata din punct de vedere stilistic. Pentru completarea acestui look putem asocia un palton oversized din lana pufoasa, alaturi de o esarfa fina si o geanta supradimensionata.

O alta combinatie excelenta pe care o putem experimenta este look-ul office, care in mod general solicita o pereche eleganta de incaltaminte, iar cizmele peste genunchi sunt varianta perfecta de intregire a unui outfit rafinat, feminin. Aici posibilitatile sunt de asemenea multiple, fie ca ne raportam la o fusta tip creion, sau la o pereche de pantaloni negri skinny, care urmeaza linia piciorului. Depinde exclusiv de dumneavoastra daca doriti sa optati pentru o combinatie all black, sau intentionati sa valorificati un ton cromatic vibrant.

Pentru tinutele se seara, mai ales daca suntem in situatia de a participa la un eveniment exclusivist, este recomandat sa optam pentru un echilibru compozitional. Cizmele peste genunchi sunt de cele mai multe ori un articol elegant statement, iar o rochita crosetata va tempera senzualitatea pe care o exprima un astfel de articol de incaltaminte. Negrul in combinatie cu un alt ton netru reprezinta un mix monocromatic ideal, iar accesorizarea in acest caz este extrem de simplificata. Un colier statement supradimensionat ajuta la creearea unui artificiu vizual surprinzator, care o sa scoata categoric din anonimat.