Septembrie 10, 2015    Articole


Cand am crezut ca designerii nu mai au cu ce sa ne surprinda, ei bine, anul asta pe marile podiumuri cizmele au venit in diferite forme, culori si marimi.

Hai sa trecem in revista cele mai interesante cizme pentru sezonul de toamna iarna a acestui an.

  • 1.Cizme de cauciuc

Cizmele de cauciuc nu vor iesi niciodata din tendinte pentru ca, sa fim seriosi, in fiecare toamna ploua. Ele au evoluat mult, azi devenind unul dintre cele mai versatile articole vestimentare. Pe langa functionalitate, cizmele de cauciuc devin usor piesa de rezistenta a unei tinute.

  • 2.Catifea

Pe langa tinutele celebritatilor prezente la Fashion week, catifeaua si-a facut aparitia si pe podium. Combinata in cele mai ciudate moduri, cu materiale, ca plasticul si culori indraznete, ca auriu, catifeaua ne place pentru ca merge cu orice.

  • 3.Sport

Daca inca nu ne-am obisnuit, stilul sport la incaltaminte se extinde din ce in ce mai tare. Anul asta au revenit cizmele cu sireturi si elemente sport. In cele mai ciudate combinatii, ele au atras privirea si au fost prezente incolectiilor tuturor marilor designer.

  • 4.Piele intoarsa

Un stil care ne place mereu si niciodata nu va iesi din tendinte, este pielea intoasa. Nu un material usor de intetinut, dar atat de versatil incat aproape ca nu ne pasa. Anul acesta cizmele cele mai frumoase au fost din piele intoarsa.

  • 5.Franjuri

Desi nu un trend pentru toata lumea, franjurii au revenit si sezonul asta, parca mai indraznet. Toate tinutele cu acest detaliu au avut un aer boem si, mai ales folosite pentru incaltaminte, au atras atentia. Botine si cizme de diferite forme, marimi si culori au fost infrumusetate cu franjuri.

  • 6.Stilul androgin

Pentru cele mai conservatoire dintre noi, stilul feminin combinat cu cel masculin a fost iar un hit anul asta. Cizmele, bineinteles, au fost un mare reprezentant pentru acest trend. In culori nu prea iesite din comun, cu materiale obisnuite, stilul androgin atrage prin simplitate dar si putere.

  • 7.Doua culori

Un trend relative simplu de urmat este incaltamintea in doua tonuri. Indiferent de material, forma sau stil, incaltamintea in doua tonuri intra in toamna triumfant.

  • 8.Desculta

Pentru ca designerii, in ciudat a ce se crede, pot fi si relaxati, anul asta modelele au defilat si desculte. Desi nu foarte inspirat, pentru sezonul de toamna-iarna, trendul fara incaltaminte pare sa fi placut si pentru ca, pe langa toate tinutele extravagante, a adus un aer boem.

  • 9.Inalte pe coapsa

Un trend care pare sa revina de fiecare data mai in forta decat anul porecedent, sunt cizmele inalta pe coapsa. Din piele naturala sau ecologica pana la versatilul latex, aceasta tendinta la incaltaminte nu place din ce in ce mai mult!