Aprilie 6, 2015    Articole

Astazi vom vorbi despre cele mai populare perechi de cizme promovate de marile podiumuri de la nivel international. In general, este bine sa urmariti trendurile valorificate de designerii renumiti din domeniul fashionului, mai ales prin prisma faptului ca ramaneti constant la curent cu materialele esentiale care va pot oferi stabilitate si estetica la nivelul combinatiilor vestimentare. Indiferent de directia in care oscileaza stilul dumneavoastra vestimentar, un model personalizat de cizme inglobeaza tot ceea ce doriti sa transmiteti prin intermediul planului vizual.

Primul model despre care vom vorbi in acest articol este reprezentat de varianta confectionata din piele naturala, o pereche de incaltaminte reprezentativa pentru o garderoba eficient construita, axata exclusiv pe calitate. In functie de stilul dumneavoastra vestimentar, aveti libertatea de a opta fie pentru o nota conservativa, definita de o croiala impecabila pliabila pe picior, alaturi de o serie de cusaturi delicate si feminine, fie pentru o nota de modernitate, prin intermediul detaliilor ornamentale precum cataramele metalice pozitionate central sau lateral, alaturi de fermoare, capse sau sireturi inedite.

Bineinteles, cromatica ilustrativa pentru acest model aduce negrul intens in prim plan tocmai prin prisma faptului ca debordeaza in eleganta si rafinament. De cele mai multe ori, publicul feminin ajunge sa se identifice perfect si cu sezonul rece, iar cizmele inalte realizate din piele naturala pot fi un adevart aliat stilistic, care va ofera intotdeauna succesul vizual de care aveti nevoie pentru a va evidentia silueta de invidiat. In momentul in care ne raportam la un model confectionat din piele naturala devine esential sa asociem acest spirit clasic cu un toc gros, dar de o dimensiune scazuta.

Piesa statement pentru femeia moderna, activa, plina de ingeniozitate si originalitate estetica, perechea de cizme care valorifica o combinatie duala intre piele naturala si piele intoarsa inglobeaza un element de incaltaminte dornic sa acompanieze o persoana plina de stil si rafinament. Daca va decideti sa investiti intr-un model reprezentativ pentru acest design va recomandam doua directii cromatice. In primul rand, eleganta impune clasicul negru, insa exista persoane care nu se declara caraterizate de aceasta nuanta sobra. In acest context, un degrade ce urmeaza tonuri neutre de nude, taupe, maroniu si bej reprezinta exact substituientul clasic de care aveti nevoie pentru adoptarea acestor articole intr-o varianta practica si versatila.

Un ultim articol popular este inglobat de cizmele cu toc sau platforma, pe care le puteti adopta cu succes in momentul in care va situati fata in fata cu o cerinta vestimentara definita de eleganta si rafinament. Tot nuantele universale sunt acelea care reusesc sa completeze magistral un astfel de design, oferind simultan si foarte multe optiuni de combinare a diverselor articole vestimentare. Un aspect pe care nu l-am adus in discutie pana acum este reprezentat de plusul de eleganta pe care il imprima dimensiunea. Oricare din acest modele va evidentia un plus esetetic, mai ales in momentul in care il achizitionati intr-o versiune de peste genunchi.